Szatmárvidéki Horgász és Természetvédő Egyesület
Vissza

ÉRTESÍTÉS HORGÁSZVIZSGÁRÓL
Az első horgászvizsga március végén indulhat. A vizsga menete nem változott, előtte 3 nappal a vizsgára jogosult egyesületeknek, Szövetségünk felé le kell jelenteni a névsort. Ezért minden szerdai napot megelőző hét csütörtökig kell jelentkezni a vizsgát tenni szándékozóknak, legelőször március 25-ig.
A vizsga díja: 3.500,- Ft felnőtt horgász esetén, a 10-18 éves korig 1.000,- Ft, a gyermek és az ifjúsági horgászoknak. Ifjúsági horgász, az adott naptári évben 18. életévét betöltő gyermek horgásznak nem minősülő személy. (Vhr. 19.§. (5)).
Tisztelt leendő Horgásztársak!
A Szatmárvidéki Horgász és Természetvédő Egyesület nevében örömmel értesítjük a vizsgázni vágyókat, hogy az alábbi helyszínen és időpontokban tehetnek horgászvizsgát Mátészalkán helyben.
Szatmárvidéki HE. Halcapone Horgászbolt Mátészalka, Jármi út 6. Szerda 09,00-12,00
Horgászvizsgát a közzétételt követő 15 napon belül lehet tenni! A vizsgához előzetes bejelentkezés szükséges, legalább 8 nappal a vizsgát megelőzően!!!
A vizsga irásbeli és szóbeli részből áll, aki itt a teszt kitöltésen megfelel, az tehet szóbelit és eredményesség esetén kap vizsgabizonyítványt , amely feljogosítja állami jegy váltásra.
Mátészalka, 2017.március 2.
Farkas Sándor HE. elnök

HORGÁSZVIZSGÁRA FELKÉSZÜLÉST SEGÍTŐ TANKÖNYV LETÖLTÉSE ITT.